שמן שקדים

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

19/07/2011 | 13:48 | מאת: אדל

שלום, אשמח לדעת איך ניתן להשתמש בשמן שקדים כהזנה לקרקפת, והאם ניתן להוסיף לו שמן רוזמרין כמסיכה לחיזוק שורשי השיער, באיזה יחס ובאיזו תדירות. כמו כן האם למרוח על כל השיער וכמה זמן להשאיר. שמעתי שהשמן גם יכול למנוע צמיחת שיער לבן האמנם...? תודה רבה

21/07/2011 | 23:08 | מאת: גליה קרפול

שלום אדל, לשיער אני ממליצה לך על חצי כוס שמן שקדים וחצי כוס שמן זית. לכוס הזו את יכולה להוסיף עד עשר ט' שמן אתרי רוזמרין, בתנאי שאינך בהריון או מניקה. את יכולה להוסיף מעט שמן קצח, אף הוא נפלא לשיר ולקרקפת. שמן הרוזמרין מאיץ את זרימת הדם לקרקפת ומחזק את שורש השערה. הוא אינו מונע שיער לבן במידה ויש תהליך של הלבנה או הלבנה שמקורה בגנטיקה. את התערובת את מורחת על שיער יבש, ממתינה בין שעה למס' שעות וחופפת כרגיל. מומלץ פעם בשבוע. בברכת בריאות, גליה קרפול.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית