מוצרי טיפוח לעור

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

30/01/2019 | 14:42 | מאת: הדר

שלום רב, שלום רב, 1-מה נותן לחות לעור ,האם זה סירום או קרם לחות? ישנם אתרים של קוסמטיקאיות במשווקות את המוצרים שהן רוקחות וחלקן אומרות שזה הקרם וחלקן אומרות שזה הסירום מה נכון באמת? 2-האם באמת יש דבר כזה קרם פנים שמתאים לכל סוגי הפנים או שחייבים ורצוי להתאים את הקרם לעור הפנים? תודה

1. לחות מגיעה ממים. לכן ללתת לחות לעור אפשר באמצעות תחליב (שיכול להיות סרום) או קרם לחות. הדרך הטובה ביותר לשמור על לחות העור זה למנוע התייבשות ואת זה עושים בעזרת קרם שומני או סרום. 2. קרם פנים המתאים לכל סוגי העור יהיה קרם המכיל שומן איכותי ולחות (מים) איכותית ובאופן כללי יגן על העור וימנע אובדן לחות. לרוב האנשים יש בקשות נוספות, כמו איזון שמנוניות, או מניעת קמטים, שמירה על גמישות וכו'.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית