רוכשת שמן זירעי רימונים

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

05/01/2019 | 09:53 | מאת: דנה

שלום אני בגיל 54 לא מטופלת בכדורים לאחרונה רכשתי שמן זירעי רימונים אומגה 5 בגלל כל היתרונות שיש בו שאלתי האם יש מצב ששמן כזה מעלה לחץ דם כי בכל פעם שאני לוקחת יש לי מעט כאב ראש אחרי מדידה של לחץ דם אני רואה מעט ערכים שעלו אני בודקת לחץ דם כל יום כי היתה תקופה שלא היה מאוזן עכשיו בסדר תודה

שלום לך, בהנחה שמדובר בשמן זרעי רימונים אמיתי, טבעי ואיכותי, המינון המומלץ הוא 15 טיפות 3 פעמים ביום. השמן משפיע על כלי הדם שלנו, משפר את גמישותם. זה יכול בהתחלה להשפיע קלות על לחץ הדם שלך אך באופן משמעותי. אם זה גורם לך לכאב ראש יתכן וזה לא השמן הנכון לך, או שיש בעיה אחרת. אני ממליצה להפגש עם ארומתרפיסט מקצועי ולבדוק את העינין. רפואה שלמה, רחלה בוגין

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית