שעווה ודרכי טיפול ומניעה

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

22/08/2018 | 20:14 | מאת: אורלי

שלום, עברתי שאיבת שעווה באוזניים. הבנתי שלמניעה ניתן לשים שמן זית או שקדים אחת לשבוע. שאלתי- 1. איך השעווה מץפנה מהאוזן במקרה זה, הרי השמן רק מרכך אותה. 2. למה בעצם לא להעדיף שאיבה אצל אאג? זה נשמע יותר אפקטיבי. 3. מה דעתך על אקדח ביתי שואב לשימוש עצמי?

הדרך הטבעית זה טיפה אחת של שמן שקדים כבישה קרה בכל אוזן אחת לשבוע. זה מאזן את ייצור השווה ומאפשר לגוף להתנקות לבד. זו דרך פחות פולשנית משאיבה והיא מביאה לאיזון. שאיבה עצמית היא לא לרוחי כלל כי זו פעולה שמחייבת התבוננות לוודא שהכל תקין, אחרי הכל לשעווה באוזן יש תפקיד חשוב בהגנה וחיסון שלנו.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית