טיפול מוכח לנשירה ודלילות בשיער

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

22/07/2018 | 10:56 | מאת: מיכל

סובלת מנשירה ודלילות במיוחד בקודקוד ובשבילי המרכזי באמצע וכן שבילים פנימיים. על איזה טיפול את יכולה להמליץ שיכול לעודד צמיחה מחדש ושיקום זקיקי השיער שיהיה נח ורכיבים פשוטים ומעטים. אודה לך אם תוכלי גם לפרט איך משתמשים וכמה פעמים בשבוע? תודה מראש על תשובתך

חשוב לבדוק למה יש נשירה - זה ברור שאת יכולה לעשות מול רופא המשפחה, לברר אם חסרים ויטמינים וכו'. בהנחה שהכל בסדר ותזונתך תקינה, הטיפול: בכל ערב כשאת עומדת מכופפת והראש קרוב לרצפה - להבריש את השיער בניגוד לכיוון הצמיחה (בערך 50 הברשות לראש כולו) . לפני כל חפיפה לעשות מסכה מזינה וממריצה לשיער: לשים 5 טיפות שמן אתרי רוזמרין, 3 טיפות שמן אתרי נענע, 5 טיפות שמן אתרי לבנדר לערבב היטב בתוך כף שמן קצח אורגני. לעסות את תערובת השמן אל תוך עור הקרקפת ולהשאיר חצי שעה ואז לחפוף היטב. כשהשיער רטוב לסרק אותו מאד בעדינות, לא למשוך ולא לשרוט. לא להשתמש במייבשי שיער. בהצלחה

22/07/2018 | 15:53 | מאת: מיכל

האם אפשר להשתמש במקום שמן קצח בשמן קוקוס?,

כן, לקצח יש יתרונות נוספים מעבר למה שהקוקוס נותן, אבל אם כרגע יש לך קוקוס תשתמשי בו.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית