שמן קיק לצמיחת שיער,..........

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

26/08/2017 | 15:08 | מאת: מיכל

קראתי על שמן קיק לשיער. יש לי הקרקפת באמצע עיגול קטן שהיה אדום עכשיו פחות ובו אין שיער האם מריחה של השמן על האזור יצמיח שיער? כמו כן הגבות שלי דקות האם מריחה של השמן תמצא אותם,? בכלל איך משתמשים בשמן לצמיחת שיער והאם יש תופעות לוואי,,?, תודה

שמן קיק מעודד צמיחצ שיער. משתמשים בו כמו מסכת שיער, מעסים אל תוך הרקפת והגבות, משאירים כחצי שעה וחופפים. שמן קיק מאד סמיך וקשה לעבוד איתו, אפשר למהול אותו בשמן ארגן - חצי חצי, הארגן גם מאד טוב לשיער.

27/08/2017 | 17:41 | מאת: מיכל

תודה ואם אני רוצה לשים מעט רק על המקום הבעייתי מקום קטן אז גם באותה שיטה לחפוף אחרי חצי שעה? כמו כן באיזה שמפו לחפוף?וכמה פעמים בשבוע?

כן, אפשר לשים נקודתית. ממליצה פעמיים ביום אם אפשר, אם לא אז לפני חפיפה. לגבי שמפו, חפשי שמפו טבעי, יש לד"ר ברונר, יש לד"ר ראב, יש ללוקסיטאו, יש לנילס יארד. שימי לב גם לרמות המתח ביום יום שלך ותשתדלי למצוא דרכים להרגע. מתח גורם להתכווצויות ומונע זרימת דם טובה לקצוות הגוף.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית