תחליף סבון לשטיפה יומיומית לפנים ולגוף

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

21/07/2017 | 09:24 | מאת: בת אל

שלום יש לי עור מעורב מעט נוטה לשמן . אני מחפשת חומרים לניקוי פנים "עשה זאת בעצמך שיטת סבתא", האם ניתן לשטוף כל יום את הפנים עם זרעי צ'יה שהושרו? האם צריך כל יום להשרות בשל הטריות? אני עושה מסכה עם חיימר רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בחיימר (במקום סבון) לגוף ולפנים לשימוש יומיומי? אשמח לקבל המלצה אם יש חומרים/דברי מאכל טבעיים ופשוטים לשטיפה יומיומית. תודה!!!

22/07/2017 | 15:37 | מאת: נעמה

לי פילינג על בסיס מלח ים מאוד עוזר- מלח ים מעורבב בשמן שעושה לך טוב (אני מערבבת שמן קוקוס, חוחובה, שקדים, אובליפיחה, לבנדר).

22/07/2017 | 18:49 | מאת: בת אל

תודה אבל זה פילינג זה מתאים כל בוקר כתחליף סבון?..

לי שלום, לניקוי הגוף אכן מומלץ בכמה שפחות סבון. שבולת שועל בתוך שקית בד זו שיטה מצויינת לניקוי הגוף. זה גם מתאים לפנים. מסכות חימר זו דרך נפלאה לניקוי. פעמיים בשבוע זה מספיק. לא כדאי יום יום.

22/07/2017 | 18:47 | מאת: בת אל

האם שטיפה בזעי צ'יה שהושרו יתאים לשטיפה יום יומית במקום סבון? האם שיבולת השועל מתאימה לניקוי יום יומי? האם יש אפשרות רק לשטוף עם החיימר כל יום לא להשאיר כמסיכה? אני מצחצחת שיניים עם מסיכה כל לילה ולא זקוקה לניקוי אבנית כבר שנתיים.. שוב תודה

25/08/2017 | 11:51 | מאת: בת אל

האם שיבולת השועל מתאימה לניקוי יום יומי? האם יש אפשרות רק לשטוף עם החיימר כל יום לא להשאיר כמסיכה?

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית