שאלה דחופה ...........

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

26/05/2017 | 17:13 | מאת: אילנה

שלום קניתי תרסיס להסרת שעווה מהאוזן שעשה לי צריבות בתוך האוזניים יממה שלמה התרסיס מכיל : שמן פארפין, פיטוסקוולאן,שמן מנטה. באריזה כתוב בטוח וללא תופעות לוואי האם הצריבות באוזניים נוצרו לי מהתכשיר? האם אחד השמנים יכול לגרום לתופעת לוואי כזאת? אני לא יודעת אם להמשיך להשתמש כרגע הפסקתי. שמח לדעתך המקצועית

טוב שהפסקת, הכי נכון להקשיב לגוף. בארומתרפיה שמן פארפין אסור לשימוש. בנוסף לא משלבים שמנים אתרים (מנטה) בטיפולים תוך אוזניים. לכן מבחינת טיפול טבעי ארומתרפי אין להשתמש בתכשיר זה.

28/05/2017 | 12:59 | מאת: אילנה

עכשיו נבהלתי. האם לדעתך יכול להיגרם לי נזק כי כבר שלושה ימים אחרי עדיין מרגישה צריבות מידי פעם

אני מאמינה שלא, כי הקשבת לגוף שלך והפסקת לפני שנגרם נזק.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית