טיפוח עור הפנים תוך שימוש בחומרים טבעיים

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

04/04/2017 | 21:02 | מאת: מיכל

בת 32, יש לי עור פנים רגיש, אדמומי, עם ״שאריות״ אקנה (מעט פצעונים), צלקות אקנה ונקבוביות פעורות יחסית. אני רוצה להתחיל לטפל בו בצורה טבעית במקום הקרמים התעשייתיים (לצד הטיפול שקיבלתי מרופאת עור- סבון פנים אקניל ומשחת אדאפרין ללילה). בעיקר מוטרדת מה נקבוביות הפעורות ומכך שהעור איננו חלק. איזה סרום כדי לי להכין ליום וללילה? אילו מסכות פנים כדאי להכין? כבר רכשתי חימר ירוק, שמן זרעי ענבים ושמן גרניום. אודה מאוד מאוד מאוד להמלצתך!

הדבר הנכון ביותר יהיה לפנות לארומתרפיסט שיכין עבורך בדיוק מה שצריך. אם את בוחרת בטיפול עצמי המלצותיי: לא לשים שמן זרעי ענבים על הפנים. לא להשתמש בסבון פנים בכלל. בלילה לאפשר לעור לנשום, לא לשים שמן. באופן כללי ניקוי פנים נכון לעשות עם שמן שקדים לא מזוכך מכבישה קרה ומים. את יכולה ביום להוסיף 3 טיפות גניום לבקבוק שמן שקדים כבישה קרה ולהשתמש בזה כסרום. שוב קחי בחשבון שעם נר הלילה, רוז היפ, וטיבר, זרעי רימונים, זרעי גזר, הליקריסם, נארד, לבונה, ועוד, אפשר יהיה לעשות נפלאות לעור שלך. חג שמח, רחלה

16/04/2017 | 20:02 | מאת: מיכל

רחלה - תודה רבה על המענה! האם ניתן להגיע אלייך לייעוץ?

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית