כאבי מחזור קיצונים-לא מוצאת את הסיבה ולא את הפתרון

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

06/10/2016 | 16:46 | מאת: דניאל

שלום רב:), שמי דניאל בת 25 בריאה. אני סובלת מגיל 18 מכאבי מחזור קשים ביותר. בשנים האחרונות זה מגיע להתעלפויות איבוד נוזלים, שלשול, הקאה, התכווצויות חדות מהחזה עד לרגליים. ממש שיתוק של כמה שעות ואז כאב סטטי שלא מאפשר לי לתפקד נורמלי. לעיתים אני מתפנה לבית חולים. אני חושבת שלקחת גלולות זה חסר אחריות. כיוון שאולי יש לי בעיה שבגללה אני סובלת בצורה קיצונית ולא סבירה. אני מעוניינת לבדוק את כל האפשרויות של סיבת הכאב הזה. לפני שאני נוטלת גלולות מחוסר ברירה. אני מעוניינת להגיע לרופא שיכול לעזור לי בנושא ושרוצה כמוני לוודא טוב מה מקור הבעיה. חשוב לדעת-עברתי הפלה לפני חצי שנה בגלל הריון לא רצוי. תודה רבה דניאל

שלום דניאל, בהחלט נכון. יש לאבחן לפני שמטפלים. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה