שאלה לגבי בדיקת צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

24/09/2016 | 11:06 | מאת: אחת

שלום ד"ר אציין תחילה שיש לי חרדת בריאות... רציתי לדעת אם יש דימום כתוצאה מבדיקת פאפ האם זה מעיד על פגיעה כלשהי? מדובר בדימום קל-בינוני שנמשך במשך יום אחד ולמחרת זה היה מדובר ממש בטיפונת מיזערית ואז עבר לגמרי האם יכול להיות פגיעה מעבר לרק שריטה שתפריע לכניסה להריון? כגון אי ספיקת צוואר רחם שקורה לפעמים לאחר ביופסיה? במידה ומדובר רק בשריטה תוך כמה זמן זה מחלים? מאז הבדיקה אני נמנעת מקיום יחסי מין במטרה לתת לאזור להגליד

שלום, הפרשה דמית קלה מוכרת לאחר בדיקת פאפ. מעבר לכך, אין שום בעיה בכל מה שכתבת בהמשך השאלה. ממש כלום. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה