גלי חום בגיל מבוגר

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

06/07/2016 | 14:30 | מאת: אלונה

שלום, אמי בת 67 ולאחרונה החלה לסבול מגלי חום המלווים בתחושת חולשה. התופעה מקשה עליה מאוד את התפקוד היום-יומי. אינני יודעת אם זה קשור אך בנוסף היא סובלת מתחושת בלבול ובשנים האחרונות יכולת הזיכרון שלה נחלשה משמעותית. עד כה נעשו בדיקות דם (בהן גם בדיקות הורמונליות) והולטר לב, בו נמצא קצב לב לא סדיר. היא נשלחה בנוסף לסיטי ראש, לגניקולוג ולרופא גריאטרי. מה יכול לגרום לגלי חום בגיל מבוגר? האם יכול להיות קשר בין שתי התופעות (גלי החום ותחושת הבלבול והיחלשות הזיכרון)? אנו מודאגים מאוד... אודה לתשובתך

שלום אלונה, אכן אפשרי. מציע לבדוק את כל התלונות בכיוון שאינו גינקולוגי. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה