מחזור חלש ודליל

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

22/06/2016 | 12:00 | מאת: אנונימית

שלום , אתן קצת רקע.. אני בת 22 ומאז ומתמיד המחזור שלי היה כל חודש וחצי עד חודשיים ותקין מבחינת הכמויות והימים.. בארבעת החודשים האחרונים המחזור שלי מופיע כל חודש באותו תאריך אבל הוא חלש מאוד ודליל באופן חריג . וגם אין לי כאבים כמו בעבר .. אציין כי אני סובלת מחוסר ברזל מזה שנים ודווקא לאחרונה ההמוגלובין קצת עלה .. איך קרה שהמחזור הסתדר לי פתאום אחרי עשר שנים שהיה מופיע כל חודשיים ? .. ולמה הכמויות הדללו? יש מקום לבצע בדיקות דם לברזל ולהורמונים? האם ישנה סיבה לדאגה ? תודה .

שלום, דווקא ניראה שדברים "מסתדרים", ובכל זאת, בהחלט מסכים איתך שיש מקום לבדיקות, להשלמת התמונה. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה