כאבים ונפיחות

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

22/02/2014 | 21:10 | מאת: לישי

שלום, אני בת 28 נשואה, אתמול קיימתי יחסים פעמיים בהפרש של חצי שעה. לאחר מכן היה קצת אי נוחות. היום קמתי בבוקר והיו לי כאבים עזים ושריפה במתן השתן וגם לאחר מכן. כל השפתיים שם מרגישות נפוח והכל כואב כל היום. התחילו מעט הפרשות צהובות. האם זה פטריה ופשוט ללכת לבית מרקחת? ללכת לרופאת נשים? לשמור פשוט על היגיינה וזה יעבור לבד?

שלום לישי, מכיוון שזו תופעה מיידית, עדיף כפי שציינת, לשמור על הגיינה , ולראות מה קורה ביממה הקרובה. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה