אבקש פירוש תודה - אני כל כך דואגת

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

14/07/2010 | 18:38 | מאת: מירה

רחם קדמי שרירן בקיר האחורני בקוטר 15 מ"מ 0.47 - RI הודגם איזורים היפוראקונגים דיפוזים בשריר הרחם בקור של 4-3 מ"מ היכולים להתאים לאנדנומיוזיס

שלום, עלי להכיר אותך ואת התלונות הרפואיות שלך על מנת שאוכל להתאים את הממצאים ואז לפרש אותם. שרירן זה גידול שפיר של שריר הרחם. יש לו משמעות אם גובל לרירית הרחם וגורם לדימום מוגבר. אדנומיוזיס, זה מצב שבו תאים של רירית הרחם חודרים לשריר הרחם. יכול לגרום לכאבי מחזור קשים ולדימום ווסתי מוגבר. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה