איסוף דם טבורי לנשאית היפטיטיס בי

דיון מתוך פורום  דם טבורי

06/06/2011 | 22:00 | מאת: איילה

שלום רב ברצוני לבצע איסוף דם טבורי אך קודם רציתי לדעת 1. האם ניתן לבצע איסוף תקין והקפאה/שמירה לנשאית היפטיטיס בי (לא חולה כרונית והוירוס התגלה במהלך בדיקות הריון ללא נוגדנים) 2.כמו כן, התגלו אצלי נוגדנים לCMV -בערך של CMV Ab IgG AU/mL > 250.0 BD1 CMV Ab IgM Index 0.47 Nonreactive

23/06/2011 | 09:02 | מאת: ד"ר אריה (יוקי) גניגר

לאיילה שלום, בשל נסיעה לחו"ל, התעכבה תשובתי ואיתך הסליחה. התשובה לשאלתך אינה ברורה וחד משמעית. אקדים ואומר שהתקנים הבינלאומיים שעל פיהם אנו עובדים מגדירים מנות ציבוריות (שבין התורם והמקבל אין כל קשר משפחתי) ומנות ייעודיות, המיועדות לחולה מסויים. במנות ציבוריות אין מאשרים מנה במידה והבדיקה הראתה שהיולדת נשאית הפטיטיס ואילו במנות ייעודיות אין כלל זה חל ולכן מוצאים כי לבנקים שונים יש מדיניות שונה. אני אתיעץ עם גורמים נוספים ואשוב אליך בתשובה בהקדם. בברכה, ד"ר גניגר

מנהל פורום דם טבורי