אני רוצה לתרום את הדם הטבורי

דיון מתוך פורום  דם טבורי

08/07/2010 | 14:45 | מאת: רונית

עם מי יוצרים קשר אני יולדת בעזרת השם בסורקה

08/07/2010 | 17:12 | מאת: ד"ר אריה (יוקי) גניגר

רונית שלום, למיטב ידיעתי, בשלב זה, מד"א אינו אוסף תרומות של מנות דם טבורי ציבורי בבית חולים סורוקה. לבירור יותר מדוייק אנא פני למד"א באתר: http://www.mdais.org/357/. איסוף דם טבורי ציבורי מבוצע כיום בעיקר בבתי חולים שיבא, וולפסון, איכילוב, הדסה עין כרם ובית החולים ליולדות של הסהר האדום במזרח ירושלים. במידה וברצונך לשמור את מנת הדם הטבורי באופן פרטי תוכלי לפנות לבנקים המשפחתיים כגון "טבורית" 1-700-500-117.

20/07/2010 | 10:49 | מאת: מיכל

היי רונית תנסי ליצור קשר עם בנק הדם הטבורי הציבורי בדמייך חיי. אני מכירה מישהי שתרמה להם בברזילי אז אולי גם בסורוקה. אתר האינטרנט שלהם זה www.cordblood.org.il

מנהל פורום דם טבורי