תרומת דם טבורי

דיון מתוך פורום  דם טבורי

07/07/2010 | 10:11 | מאת: עינת

ברצוני לברר בנוגע לתרומת דם טבורי. האם עליי להודיע מראש כי ברצוני לתרום?במה זה כרוך?

07/07/2010 | 12:03 | מאת: ד"ר אריה (יוקי) גניגר

עינת שלום, אם ברצונך לתרום את הדם הטבורי של תינוקך למאגר הציבורי - זהו צעד מבורך אך יש עימו מגבלות מסויימות, כפי שיובהר להלן: עליך לברר בבית החולים בו את עומדת ללדת האם מבוצע איסוף דם טבורי למאגר ציבורי (לא בכולם זה אפשרי) וכן האם יש מועדים מסויימים או שעות מסויימות שניתן לעשות זאת. כמו כן בית החולים ימסור לך התנאים הנוספים למתן התרומה. במידה ועדיין יש לך שאלות, אנא פני למוקד טבורית 1-700-500-117 ונשמח לעזור לך. בברכה, ד"ר גניגר

מנהל פורום דם טבורי