טיפול ב -ITP

דיון מתוך פורום  דם טבורי

05/06/2012 | 19:00 | מאת: איתן

האם יש ניסיון בטיפול בדם טבורי לפתרון בעיית ITP?

07/06/2012 | 08:22 | מאת: ד"ר אריה (יוקי) גניגר

לאיתן שלום, ITP היא מחלה אוטואימונית אשר מטופלת באמצעים שונים, למיטב ידיעתי, בשלב זה, לא באמצעות השתלה ולא באמצעות תאי גזע מדם טבורי. אני ממליץ לקבל ייעוץ רפואי מקצועי מהמטולוג כגון פרופ' ארנון נגלר מהמרכז הרפואי שיבא. אשמח לענות לשאלות נוספות, ד"ר גניגר

20/06/2012 | 11:37 | מאת: אבשלום

שלום רב, אין ברור מדוע שוב ושוב המומחה המשיב בפורום לוקה בידיעתו, מסתתר אחרי "למיטב ידיעתי" וכו'. לעניות דעתי מקומך כאן במתן תשובות ענייניות ונכונות ובאין ידיעה - לבדוק היטב בטרם מענה ולא להטעות שוב ושוב את השואלים. מחלת ITP הינה מחלה הנבדקת כבר זמן ארוך ובהיקפים בלתי מבוטלים בניסויים קליניים - http://www.clinicaltrials.gov/ct2/results?term=ITP לא נדרש ממך הרבה ידע (שהרי חרף הצגתך כ- ד"ר, אינך דוקטור בתחום שיש לו רלוואנטיות כלשהי למחלות המטופלות בתאי גזע), רק מעט שכל ישר וחריצות קלה. ד"ר אבשלום.

מנהל פורום דם טבורי