דם טבורי - מחיר מופקע

דיון מתוך פורום  דם טבורי

26/01/2017 | 09:13 | מאת: שרית

היי דוקטורס, קראתי באתר נוני על שימור דם טבורי, אני רוצה לשמר את תאי הגזע, אך הייתי רוצה לדעת האם יש הצדקה למחיר הגבוה של בנק דם פרטי, האם יש אפשרות להוזיל את המחיר בדרך כלשהי? שרית

05/02/2017 | 11:57 | מאת: ד"ר אבי טרבס

שרית שלום, עיבוד, הקפאה ושימור של מנת דם טבורי הם תהליכים טכנולוגיים מורכבים שעלותם גבוהה - מכאן נובעת עלות השירות. אגב, בעולם המחיר גבוה עוד יותר. היום ניתן לקבל החזרים מקופות חולים ומביטוחי בריאות פרטיים, וכמובן שהבנקים הפרטיים יוצאים במבצעים מעת לעת. בהצלחה!

מנהל פורום דם טבורי