עצירות לא עוברת

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

08/03/2015 | 20:30 | מאת: אורית

שלום, יש לי עצירות כבר דיי רהבה זמן ואני מפחדת שהיא תימשך לנצח. אני דיי צעירה, אז עדיין יש סיכוי שהמעי יחזור לעצמו? נמאס לי כבר לחשוב על העצירות הזו כל הזמן. אני כבר לא יודעת מה לעשות. תודה מראש.

שלום אורית,אם גילך צעיר מ18 שנים אל יאוש! יש אפשרות לעזור לך.אנה פרטי יותר אודות העצירות: כמה יציאות בשבוע? כמה זמן נמשכת עצירות?אילו טיפולים ניסית? אני ממליצה לפנות לטיפול גסטרואנטרולוג ילדים כי לא ניתן לתת מענה הולם ביעוץ חד פעמי במדור זה. אם גילך יותר מ18 שנים פני לאתר של המבוגרים.

15/03/2015 | 20:17 | מאת: חיה

מנסיון סבלתי כ4 שנים מעצירות כרונית. ב"ה עבר כמעט לחלוטין הדבר שהכי עזר לי זה שטיפות מעיים שמעת על זה???

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער