עצירות קשה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

27/11/2014 | 16:55 | מאת: מעיים

שלום רב דר בני בן 3 חודשים אובחן בשל פליטות מרובות הקאות ובכי בארוחות והפסקתן באמצע מרפלוקס מסימלאק קומפורט עברתי לנטרילון ar בהמלצת הרופא זה עוזר המוןבפליטות ומטופל בזנטק גם הבעיה היא מה עליי לעשות אם הנוטרילון גורם לו לעצירות קשה יום יום ולכאבים ומאמץ רב בעת הצרכים כואב לי על הקטן אני צריכה תמיד לעזור לו להוציא כי זה ממש קשה ומצד אחד פוחדת להפסיק בשל הפליטות והרפלוקס אני ממש אובדת עצות בתודה רבה

נוטרילון AR יכול לפעמים לגרום לעצירות. מכיוון שהשיפור שחל באי שקט והפליטות מאד חשוב לך את לא רוצה להפסיק את השימוש בו, וזה מובן. אפשר לרכך את הצואה על ידי שתית סירופ אבילק 2מל פעמיים ביום למשך החודשיים הבאים כי שיא הרפלוקס נמשך עד גיל 6 חודשים ואז מתחיל שיפור עצמוני. בגיל 6 חודשים אפשר לנסות להפסיק נוטרילון AR. ואז גם לא יהיה צורך באבילק.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער