מינון נורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

11/07/2014 | 11:20 | מאת: נטי

ביתי בת שנתיים וחצי. סבלה מעציריות שהחריפו עם הגמילה מחיתולים. התחלנו טיפול בנורמלקס במינון 8 מג. היה רך מדי וכבר שלושה חודשים מקבלת 6 מג (עד כמה שניתן לדייק בכוסית המדידה). במהלך תקופה זו הצואה היתה רכה ולעיתים רכה מדי ולכן פעמים רחוקות מאוד ברחה. היו גם פעמים, בערך פעם בשבועיים, שעשתה פעם ב3 ימים ללא קושי ולכן השארנו מינון 6 ולא הורדנו. בשבוע האחרון הצואה רכב יותר ויותר וברחה 3 פעמים. הילדה מנסה להגיע לשרותים ולא מספיקה או שמעט יוצא בתחתונים או כמות. אתמול הורדנו מינון ל-4 שקיבלה בבוקר ובערב הצואה היתה רכה אך בסדר. האם ההורדה נכונה לדעתך? תודה רבה על הסיוע

מינון נורמלקס הוא אישי ויתכן שלאחר טיפול בנורמלקס במשך מספר חודשים היא הפסיקה להתאפק ויכולים לרדת במינון. השינוי צריך להיות איטי ועכשיו עם 4 גרם צריך לתת לפחות שבוע ימים רצוף כדי להיות בטוחים שזה מספיק והיציאה ממשיכה להיות רכה וסדירה כל יום.אם כך הדבר-להמשיך 4 גרם מספר שבועות לפני הורדה נוספת.הורדה הבאה תהיה מתן 4 גרם יום כן יום לא לסירוגין.אם אם כעבור שבוע-שבועיים של 4 גרם ליום חוזרת להתאפק 3 ימים ויש צואה גושית צריך לעלות את המינון . אשמח אם תוסיפי לעדכן.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער