עצירות תינוקת בת חודשיים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

19/12/2013 | 20:33 | מאת: נילי

שלום, בעקבות בכי וכאבים לאחר כל ארוחה הילדה שלי אובחנה כסובלת מריפלוקס והתחלנו להאכיל אותה בנוטרילון AR. אציין כי אינני בטוחה שסובלת מריפלוקס מאחר ולא סבלה מפליטות מרובות לפני שהשתמשה בנוטרילון (אכלה סימילק קומפורט לפני כן) אלא רק מבכי מיד אחרי ארוחות. גם היום לדעתי פולטת באופן רגיל ולא חריג, והבכי נשאר כמו שהוא אחרי כל ארוחה. בכל מקרה, אחרי שימוש של שבועיים בנוטרילון בהם הייתה לה יציאה רכה כל יום, התחילה לסבול מעצירות, יצא לה קקי קטן וקשה אחרי מאמצים רבים ובכי, היה שיפור כמה ימים אחרי כן וחשבתי שהנה זה כבר עובר אבל שוב אני רואה שהיא עדיין סובלת - אתמול לא עשתה בכלל (עשתה קקי מאז שנולדה לפחות פעם ביום) והיום שוב קקי קטן וקשה אחרי מאמצים (מדובר בשבוע שסובלת ממצב זה). מה מומלץ לעשות בשלב זה?

לפי תאורך המעבר לנוטרילון AR לא שיפר את הבכי לאחר ארוחות (כאשר זו היתה הסיבה למעבר לנוטרילון AR) ובנוסף לכך גרם לתופעת יציאה קשה לכן אני ממליצה שתפסיקו נוטרילון AR ותחזרו לסימילק קומפורט. האם אוכלת ברצון? האם אתם ממתינים שתגלה סימני רעב או מאכילים אותה ביוזמתכם לפי מספר השעות שחלפו מהארוחה הקודמת? האם עולה טוב במשקל?

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער