נורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

16/11/2013 | 16:08 | מאת: נועה

שלום רב ביתי מקבלת נורמלקס על בסיס קבוע כבר כמעט חודש. האם ייתכן שזה גורם לה לכאבי בטן חזקים? אמנם הקקי נהייה רך ולא קשה כבעבר אך לפני שעושה, בוכה עד כדי צרחות יומיים קודם.בעבר היתה בוכה מכאב רק כשעושה עכשיו הכאב בא קודם

נורמלקס יכול לגרום לכאב בטן-התכווצויות המעי הגס מורגשות כואבות. איזה מינון היא מקבלת?האם יש יציאה כל יום?יותר מפעם ביום? אם היציאות מאד רכות יתכן שירידה קלה במינון יכולה להפחית את כאב הבטן.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער