gעצירות- קשה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

15/10/2013 | 21:43 | מאת: יהודית

שלום רב הנכדה שלי בת 3 סובלת מעצירות לפי הטראת הרופאה עשינו לה חוקן בסוכות 3 פעמים. ואז לאחר כשבועיים שלא עשתה שוה עשינו חוקן. וכעת שוב שבוע שלא עשתה. מקבלת נורמלקס שמן פרפין כף כל יום. ומיץ שזיפים מרק ירקות וכו. אבקש לדעת מה אפשר לעשות ולא חוקן.

שלום לסבתא הדואגת. את צודקת וצריך לתת טיפול בעצירות עם תרופות בשתיה ולא בחוקנים כי הם כואבים ומפחידים את הילדה. אני צריכה לדעת כמה נורמלקס וכמה שמן פרפין היא מקבלת כדי להמליץ על מינון שיהיה יעיל. חשוב מאד שגם ההורים יהיו שותפים להתיעצות ולטיפול.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער