ישוב נעלה לשם 53

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

11/08/2013 | 02:47 | מאת: רינת תמרי

שלום שמי רינת יש לי ילדה בת שנתיים ושמונה חודשים שסובלת מעצירויות קשות . ממש , כאילו היא לידה . כואב לראות כמה היא סובלת היא מתאמצת כל כך הרבה פעמים ביום ולא יוצא כמעט כלום רק נוזל . הלכתי לרופא והיא נתנה לי אבקת נורמלקס כשה לי להיות תלויה בזה . אגב העצירות ממתי שהיא נולדה . אני חסרת עונים מה אני יכולה לעשות ? אשמך לקבל תשובה .

ראשית -לתת טיפול בנורמלקס יום יום כדי להקל עליה ולהפסיק את הסבל שלה. נורמלקס לא גורם לתלות וללא תופעות לואי. שנית-אם העצירות היא מלידה את צריכה לקחת את בתך להתיעצות עם רופא גסטרואנטרולוג ילדים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער