יציאות בת שבוע

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

30/07/2013 | 05:08 | מאת: גלי

יש לי תינוקת בת שבוע ביום חמישי השתחררנו מבית החולים במוצאש עשתה קקי וזהו. כבר שלושה ימים ללא יציאה ניזונה מסימלאק מה ניתן לעשות. כמה ימים נחשב לתקין ללא יציאות בגיל הזה אוכלת יפה

תינוקת שניזונה מסימילאק צריכה לעשות יציאה כל יום. אני מקווה שבימים שעברו מאז שהשאלה נשאלה כבר עשתה יציאה אך אם לא-להיות במעקב רופא מטפל כי יתכן שצריך להפנות לגסטרואנטרולוג ליעוץ. בשום אופן לא לעשות גירוי בפי הטבעת כדי לגרות יציאה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער