צואה קשה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

12/07/2013 | 12:56 | מאת: סיון

היי הבת שלי בת שבועיים אוכלת מטרנה. כבר חמישה ימים שיש לה צואה קשה כמו עיגולים יבשים. היום היא ממש בכתה ועזרתי לה (קרבתי לה את הרגלים לבטן בזהירות)והיא עשתה מין "נחש כזה ארוך" וממש הרבה קקי וגם באחד הגושים היה דם. אני צריכה לעשות בכדי שזה יעבור לה.

אני מציעה שתחליפי כלכלה לתמ"ל אחר- אם אוכלת מטרנה רגילה לעבור למטרנה אקסטקא קאר.אם זה מה שהיא אוכלת אז להחליף לנוטרילון קומפורט או סימילק קמפורט. את התוצאות תראי רק כעבור מספר ימים מהשינוי.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער