אמא לילדה גמולה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

10/07/2013 | 15:48 | מאת: אמא לילדה גמולה

בתי בת השנתיים ותשעה חודשים גמולה לחלוטין מזה חודשיים. עוד לפני תהליך הגמילה וכמובן במהלכו השתמשנו בנורמלקס עקב עצירויות רבות שהחלו מגיל שנה. עכשיו המינון ירד מאוד והשלב הבא הוא רק להפסיק. השאלה היא מתי? ואיך זה עלול להשפיע. הכמות מקבלת היום היא 1-2 פעם ביום כאשר בתחילת הגמילה היתה מקבלת 6 פעם ביום

המלצתי היא להמשיך נורמלקס למשך מספר חודשים נוספים עד שתתרגל לגן החדש ולשימוש בשירותים בגן החדש.למישהו עם נטיה לעצירות כל שינוי בשיגרה יכול לגרום לחזרה של ההתאפקות והעצירות.שימו לב היטב ליציאות עם התחלת השנה בגן כי יתכן שתצטרכו לעלות את המינון.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער