פחד אסלה ילדה בת 4

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

24/06/2013 | 15:30 | מאת: אמא מודאגת

שלום,לבתי בת 4 יש פחד אסלה, מתאפקת ימים שלמים (3-4 ימים), שותה פגלקס כבר תקופה ארוכה, לפני חודש התחלנו גמילת לילה, כש היתה עם טיטול היו יציאות כל יום, ברגע שהורדנו מתאפקת. נאלצנו לעשות לה חוקן כמה פעמים(אחרי שלא היו יציאות 5 ימים) ניסינו שמן פרפין לא עזר, ניסינו גם טיפול אצל פסיכולוג ילדים, גם לא עוזר. אנחנו מיואשים לגמרי, אשמח לקבל עצה. תודה מראש

ראשית -להפסיק לעשות חוקן.זה כואב ומפחיד ומחמיר את ההתאפקות. שנית לא כתבת כמה נורמלקס מקבלת אך כנראה שלא מספיק.וצריך לעלות את המינון ולהכין ביחס הנכון 8 גרם בתוך 120 מל שתיה.ויתכן שצריכה 12 גרם ב180 מל שתיה מחולק ל2 מנות ביום. אם את חברת כללית מושלם אני יועצת של הכללית ואת יכולה לפנות אלי.אפשרות אחרת היא לבוא אלי למרפאת גסטרו ילדים בוולפסון.

26/06/2013 | 12:02 | מאת: אמא מודאגת

ראשית תודה על תגובתך, הילדה מקבלת פגלקס ב-2 מנות: בוקר 4 גר' וערב עוד 4 גר', סה"כ 8 גר ביום, ועוד שאלה: אם אין יציאות 4-5 ימים, הצואה שמצטברת לא גורמת לאיזה שהוא נזק? זה הדבר שהכי מפחיד אותי. מה המספר טלפון שניתן ליצור קשר בכדי לתאם ביקור. תודה מראש

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער