דרושה עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

23/06/2013 | 00:42 | מאת: רחל שטרן

ילדיבןשנתיים ועשרה חודשיים :נגמל עושה פיפי בשרותים וקקי מפחד לעשות לא יושב בסיר ולא בשרותים ומפחד לעשות גם בטיטול יש לו עצירות -מה לעשות?

לרכך צואה על ידי נורמלקס או פגלקס אבקה 8 גרם ב120 מל שתיה פעם ביום .אם לאחר שבוע ימים במינון זה הצואה עדיין לא רכה אפשר לעלות מינום ל10 גרם ליום.צואה רכה וללא כאב תרגיע את הילד .לשים לו טיטול לצורך יציאה. להפסיק להציע לו שירותים-שיבוא ביוזמתו לבקש.לתת טיפול מספר חודשים רצופים או יותר עד לאחר שמסיים בהצלחה את הגמילה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער