טחורים ועצירות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

09/04/2013 | 17:32 | מאת: נאור

הייתי היום אצל כירורג, הוא הבחין בטחורים חיצוניים . ספרתי לו שאני עם נורמלקס כבר שבוע וחצי ושאני סובל מעצירות מוזרה מכיוון שאני כל יום עושה יציאה-שניים ועדיין מרגיש קצת חוסר התרוקנות, הוא אמר לי שכנראה זה פסיכולוגי אצלי בראש אם אני עושה כמות כזאת של יציאות ועדיין מרגיש קצת חוסר התרוקנות, הוא נתן לי נרות פרוטו גליבנול לטחורים, אני קצת מפחד מהנרות אין לי מושג איך לשים אותם , הנרות יכולים להעביר לי את הטחורים ? כי רשום שזה להקלה ובעצם הנורמלקס עושה לי את היציאות רכות אז למה הוא הביא לי גם נרות ? הם מרפאות את הטחורים ?

בן כמה אתה? הטיפול העיקרי בטחורים הוא ריכוך היציאה עם נורמלקס וחשוב שהמינון יהיה כזה שהיציאה תהיה רכה.הטיפול גם צריך להיות ממושך-2-3 חודשים לפחות.ואלי יותר. אפשר לטפל בטחורים חיצוניים באמבטיות ישיבה עם מים חמימים. לא חובה נרות. מה שחשוב הוא להמנע מלחץ ממושך ומיותר בזמן הישיבה בשירותים, שנובע מתחושת התרוקנות לא מלאה ורצון להתרוקן עוד גם לאחר שכבר היתה יציאה. אני ממליצה לך לפנות לגסטרואנטרולוג ולא לכירורג. הוא יוכל לעזור לך יותר ולהפחיד אותך פחות.

11/04/2013 | 01:23 | מאת: נאור

קודם כל תודה לך ,אני בן 19, אז מה שאת אומרת למעשה זה אם אני מרגיש חוסר התרוקנות מלאה לוותר על המאמץ בשירותים ולהגדיל את כמות הנורמלקס ? לגבי הנרות , אני יכול להשתמש גם בנרות וגם בנורמלקס ? או שזה לא יעזור כי שניהם מרככים את הקיבה , הכירורג אמר שהנרות גם מכווצות את הטחורים מה שלא עושה הנורמלקס זה נכון ?

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער