נורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

07/04/2013 | 18:00 | מאת: נאור בר

התחלתי לקחת נורמלקס החל מתחילת חג הפסח בעקבות כאבים ביציאות ולפעמים דם בהמלצת רופאת משפחה שאמרה לי לקחת נורמלקס ולגשת כבור שבועיים של טיפול לכירורג לוודא אם הבעיה נפתרה , משום מה התחילה לי עצירות יום אחרי שהתחלתי לקחת את הנורמלקס ועד עכשיו היא לא עוברת , יש לציין שכל יום יש לי יציאות מתחילת העצירות,בהתחלה היציאות היו קטנות ועכשיו היציאה גדולה ולפעמים אני נגש אפילו פעמיים ביום לשירותים אך אני מרגיש חוסר התרוקנות מלאה , העלתי את המינון ל2 מנות נורמלקס ביומיים האחרונים והיום היה לי שלשול ביציאה , האם להמשיך עם העלת המינון למרות השלשול והאם הגיוני שהנורמלקס גרם לי לעצירות ?

נורמלקס אינו גורם לעצירות. כאשר יש עצירות נוטלים נורמלקס במטרה לרכך את היציאה.אם המינון אינו מספיק העצירות נמשכת למרות נורמלקס.לא בגלל נורמלקס.לפי התאור שלך עם מינון של מנה אחת ליום היו לך מספר יציאות ביום אך עם תחושה שלא היתה התרוקנות מלאה.עליה במינון הנורמלקס יכולה לשפר את הבעיה. אם נטילת שתי מנות של נורמלקס ביום(17 גרם ב240 מל שתיה כל מנה) גרם לשלשול צריך להפחית את המינון למנה וחצי ביום.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער