שילוב נורמלקס ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

11/03/2013 | 18:48 | מאת: מוניקה

בתי בת השנה ושמונה חודשים מקבלת באופן קבוע נורמלקס, בשל נטייה משמעותית לעצירות. ללא נורמלקס היציאות שלה קשות ופוצעות ומלוות בבכי. אלא שאתמול החלה לקבל אנטיביוטיקה נגד דלקת אוזניים, והרוקח אמר שלא לשלב בין השניים בגלל הפחתת הספיגה של הטיפול האנטיביוטי. עכשיו היא מתקשה ביציאות. האם נכון שלא לשלב ואם כך, יש פיתרון אחר? האנטיביוטיקה איתנו לעוד 9 ימים... תודה.

אפשר להמשיך טיפול בנורמלקס במקביל טיפול אנטיביוטי. ליתר בטחון כדי לא לפגוע בספיגה של האנטיביוטיקה ממליצה לתת את הנורמלקס לפחות שעתיים אחרי מתן האנטיביוטיקה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער