שאלה דחופה!!

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

05/02/2013 | 08:03 | מאת: רות

התחלתי לתת לבן שלי בן השלוש נורמלקס כהמלצתך, כבר שבוע הוא מקבל נורמלקס ורק אתמול יצא לו ממש קצת ככי, מה שאני כן רואה שיש לו מלא מלא פיפי, הוא קם בלילה כולו רטוב. האם יכול להיות שהככי בפנים קשה מדי וכל הנוזלים מהנורמלקס מתרכזים לכיוון השתן ולא מצליחים לעזור לככי? מה אני עושה? צריכה לפנות לגסטרו?אני מודאגת...

הנורמלקס לא משפיע על השתן.יתכן שהוא שותה יותר לכן יש יותר שתן.צריך לעלות במינון הנורמלקס לקבל תגובה יותר טובה ויותר מהירה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער