המשך לקקי "זיתים" לבת שנתיים.

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

30/01/2013 | 04:25 | מאת: איילת

בהמשך לשאלתי הקודמת לבת-שנתיים- התחלתי שימוש בנורמלקב.לאורך איזו תקופה מותר השימוש בו? האם עליי להתחיל בירור רפואי אם כן איזה? תודה רבה.

כמה נורמלקס את נותנת? האם הנורמלקס ריכך את היציאה? אפשר לתת נורמלקס במשך חודשים ושנים אך במקרה שלכם אולי פרוביוטיקה יספיק. להערכתי אין צורך בברור אך תהיו במעקב רופא ילדם.

02/02/2013 | 23:56 | מאת: איילת

שלום לך ושבוע טוב, ותודה על תגובתך.התחלתי כאמור,לתת לביתי בת השנתיים 8 גר' נורמלקס מחולק לפעמיים ביממה בתוך הבקבוק.האמת,שהשפיע מעולה.וסוףסוף ראיתי יציאה תקינה.אולם,לסירוגין הפסקתי וניסיתי בהצלחה יש לציין לתת לה מדי יום רסק עגבניות.אולם,ללא הנורמלקס היציאות עדיין מאד נוקשות כזיתים!לציין שהיא אוכלת נהדר אוכל כגון-קציצות,גבינות,ביצים רק לא פירות וירקות!שאלתי-האם להמשיך את הנורמלקס או באמת לעבור לפרוביוטיקה? ואם אמשיך את הנורמלקס אז עד מתי?? אין לזה "התמכרות" כמשלשלים אחרים?? תודה,איילת.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער