עצירות לתינוק

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

23/01/2013 | 14:37 | מאת: לני

שלום, הבן שלי בן 10 חודשים, כבר מגיל חצי שנה התחיל עם עצירות מלווה בכאבים ובכי. מזה כחודשיים וחצי אני נותנת לו נורמלקס שעוזר מאוד ליציאות סדירות למרות שעדיין עם קצת כאב. השאלה שלי כמה זמן ניתן להמשיך לתת נורמלקס? האם להפסיק שימוש? ואם נפסיק ויחזרו העצירויות ניתן לחזור לתת נורמלקס? ולאורך כמה זמן? תודה לני

עצירות שמתחילה בגיל 6 חודשים קשורה בדרך כלל למעבר למזון מוצק. כמה נורמלקס מקבל ביום? את מציינת שיש שיפור :היציאות סדירות אך יש עדין רושם של כאב ביציאה. האם היציאה רכה או גושית? מינון הנורמלקס המתאים הוא זה שגורם ליציאה רכה ואז אין כאב ביציאה.יתכן שצריך לעלות מעט את המינון. לאחר מספר חודשים של יציאה ללא כאב אפשר לנסות לרדת לאט במינון.אם חוזרת יציאה קשה וכואבת עולים שוב במינון. הטיפול בנורמלקס יכול להינתן חושים או שנים ללא תופעות לואי .

03/02/2013 | 09:26 | מאת: לני

תודה על התגובה.הוא מקבל 4 מל פעם אחת ביום והיציאות רכות. בינתיים עשינו הפסקה של יומיים שלושה. היציאות היו רכות גם בלי הנורמלקס אבל נורא כואב לו עד שעושה....?? יכול להיות שיש לו בעיה אחרת? איך בודקים?

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער