עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

15/01/2013 | 20:37 | מאת: אורית

שלום ד"ר, בני, בן ה-11, סובל מעצירות לסרוגין (תקופות) מזה מס' שנים. הוא אוהב ואוכל פירות וירקות בקליפתם, פעילות גופנית בעיקר בביה"ס וכמה שאני יכולה להוסיף. טופל בסירופ, כדורי לעיסה של אסידופילוס+ביפידוס (הועילו מאוד). דיאטנית המליצה על מוצרים מחיטה מלאה, אוכל מעט, את הרוב לא אוהב, מוסיפה במאכלים שמכינה קמח חיטה מלאה וסובין. מה עוד ניתן לעשות מלבד לצרוך כדורים? תודה רבה

אפשר להוסיף למזון יום יום סיבים-בנפייבר ואם לא יעזור אז לתת טיפול באבקת פגלקס או נורמלקס מומס בשתיה.

22/01/2013 | 15:13 | מאת: אורית

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער