עצירות קשה אצל תינוק בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

26/12/2012 | 07:58 | מאת: סוזנה

שלום דק צילי בעבר לאחר המלצה שלך האיתי נותנת לבני נורמלקס במינון של 6 וזה היה מאוד עוזר לו , כעת העצירות חזרה ןהמינון של 6 לא עוזר לו, איזה מינון יכול להתאים לילד בן שנה וחצי? והאם אני צריכה לתת לו יום יום וכמה זמן?

אפשר לתת 6 גרם ב100 מל שתיה פעמיים ביום (סך הכל 12 גרם ליום) במשך שבוע ראשון וקרוב לוודאי שתהיה יציאה רכה כל יום. אם היא רכה מדי-שלשלול לרדת במינון ל10 או 8 גרם ביום . את הטיפול במינון שגורת יציאה רכה כל יום אך לא שלשול יש לתת 3 חודשים ללא הפסקה ואז לנסות לרדת מאד לאט במינון. אם מדובר בעצירות חוזרת או עקשנית אני ממליצה לפנות לגסטרואנטרולוג ילדים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער