כאבי בטן לתינוקת בת 3 חוד'

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

24/12/2012 | 10:14 | מאת: רוני

התינוקת שלי בת 3 חוד סובלת מאז שנולדה מגזים וכאבי בטן, לעיתים קרובות פולטת..אוכלת סימילאק קומפורט, במהלך היום מתקשה לישון, מתפתלת במיטה וישנה טוב רק כאשר היא על הידיים, בלילה ישנה לילה שלם במיטה למרות שמתפתלת לעיתים קרובות. היציאות הן בממוצע אחת ליום, כמות לא גדולה ונוזלית מאוד, האם זה נחשב עצירות? מה יכולה להחות הסיבה לכאבי הבטן ואי שקט?

לפי התאור אין לתינוקת עצירות.האם היא עולה טוב במשקל? מחייכת? משמיעה קולות? יש הרבה סיבות לאי שקט של תינוקות בחודשים ראשונים לחיים-לרוב לא מדובר במחלות אלא בתהליכי הסתגלות של המערכות השונות בגוף לחיים, ולרוב זה משתפר בהדרגה. בכל מקרה פנו לרופא הילדים שלכם לבדיקה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער