ושוב עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

07/11/2012 | 15:35 | מאת: שלי

ביתי בת שלוש,לאחר שבתהליך גמילה הייתה לביתי עצירות, נתתי לה באופן קבוע נורמלקס 8 מג ב-120 מל, הייתה יציאה כמעט כל יום. התחלנו זאת לפני כשלושה חודשים. בשבועיים האחרונים הורדתי מינון ל-4 מג ב-60 מל וראיתי שעדיין הייתה לה יציאה כמעט כל יום. ואז במשך כמה ימים הורדתי ל-2 מג...עד שהפסקתי לפני כשבוע. בהתחלה עוד היו יציאות טובות אבל לפתע אתמול הרגשתי שאני פשוט חוזרת אחורה בתהליך הגמילה...היא הסתובבה בבית והתאפקה שלא יצא לה הקקי ולא הייתה מוכנה שוב לשבת על האסלה אפילו לא לפיפי...והתעקשה שאין לה קקי למרות שכל הסימנים הראו שהיא ממש צריכה. לפני השינה שמתי לה טיטול והיא פשוט עשתה בשינה. היציאה לא הייתה קשה...אודה לך על הצעתך מה הלאה? להתחיל שוב נורמלקס? עד מתי?

כן צריך לחזור לנורמלקס 8 גרם ב120 מל שתיה לעוד מספר חודשים כי הרגישות עדיין קיימת ואי נוחות הקלה ביותר שקשורה ליציאה מפחידה אותה וגורמת לה להתאפק כאשר חשה צורך ליציאה.הירידה הבאה בינון הנורמלקס צריכה להיות עו יותר איטית.חשוב שתאכל ירקות ופירות .

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער