יציאות קשות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

30/10/2012 | 16:18 | מאת: שני

היי בתי בת חצי שנה , לאחר ארבעה חודשים עקב יציאות קשות מלוות בכאב ובכי החלפתי לה למטרנה אקסטרה קייר אך עדיין היציאות קשות אך גדולות יותר ומלוות בכאב והתאמצות עם מעט בכי. אינני יודעת מה לעשות , העצירות החלה חודש לפני מתן ברזל כך שאין קשר בינהם. התחלתי לתת לה מזון מוצק אך לא משפר את היציאות . גם מעט מיץ עגבניות מדי כמה ימים . זה אולי מעט מקל אך היציאות שלה באופן קבוע קשות כל הזמן ... מה ניתן לעשות? אני מפחדת מטחורים וכו...

אפשר לעזור ולרכך יציאה על ידי מתן סירופ אבילק 2 או 3 מל פעמיים ביום יום יום וכאשר היציאה הופכת רכה להמשיך טיפול במשך תקופה של חודש-חודשיים ואז לנסות לרדת מאד לאט במינון.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער