שמן פראפין

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

12/08/2012 | 23:02 | מאת: הילה

שלום רב, בני בן ה-3 וחצי חודשים סובל מעצירות ועושה קקי יום כן/יום לא. כפית של שמן פראפין ביום עוזרת לצואה להיות רכה יותר, ומקלה על המצב. השאלה, האם זה בריא להכניס לתינוק כ"כ קטן כל כך הרבה שמן, ועוד כל יום? האם זה עלול לגרום להשמנת יתר? כולסטרול? אודה לעזרה. תודה

לא רצוי לתת שמן פרפין לתינוק צעיר מגיל שנה (משום חשש שמא יקדים קנה לוושט עם השמן).לריכוך יציאה של תינוק נותנים סירופ אבילק (או לבולק) שניתן לקנות עם מרשם רופא.מינון מתאים יכול להיות 2 מל פעמיים ביום.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער