עצירות לתינוקת

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

04/06/2012 | 16:10 | מאת: רעות

בתי בת ה 4 חודשים אינה עושה צואה כבר 4 ימים, היא ניזונה מהנקה בלבד. עד כה היא היתה עושה 1-2 פעמים ביום. מה יכולה להיות הסיבה וכיצד ניתן לעזור לה באופן טבעי, תודה.

תינוקות יונקים יכולים לעשות יציאות לעיתים רחוקות פעם בשבוע או יותר.אם התינוקת חיונית אוכלת ומתנהגת רגיל יש להמתין בסבלנות ליציאה.אם היציאה שיוצאת היא רכה של הנקה אז הכל בסדר.אם היציאה יוצאת גולות קשות סימן לעצירות וצריך לפנותלרופא מטפל ולתת מרככי צואה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער