עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

30/05/2012 | 11:51 | מאת: חגית

בתי בת 7, סובלת כשלושה חודשים מכאבי בטן. הרופא שייכה את זה לעצירות והתחלנו לקחת נורמלקס. יש לציין שלפני כן היציאות היו טובות מידי יום. כשהתלחלנו לקחת את התרופה היא הפסיקה לעשות יציאות החלפנו ללבולק ולא היה שום שינוי,נאלצנו לעשות חוקן. עכשיו היא נכנסת אחרי יומיים שלושה ללא חוקן.הכאבים מלווים בבכי ומתפשטים לידיים, רגלים וכאבי ראש ובחזה. הרופא מסרה שיש לקחת את התרופה וכך יפסקו הכאבים (לפעמים אין כאבי בטן ורק כאבים בכל הגוף). האם יש מקום לפנות לאורטופד או גסטרולוג). אנא תשובתכם, אני כבר לא יודעת מה לעשות.

איני מכירה קשר בין נורמלקס ובין תחושה של כאב בכל הגוף.נורמלקס יכול לכל היותר לגרום לשלשול או כאב בטן כתוצאה מריבוי גזים או מהתכווצויות של המעי,אך לרוב אין תופעות לואי.איזה מינון שותה ביום? אני ממליצה לפנות לגסטרואנטרולוג עם הילדה.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער