אומגה 3 טוב לעצירות

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

19/05/2012 | 12:01 | מאת: סוזנה

שלום ד"ק צילי אני התכתבתי איתך לפני כחצי שנה לגבי הבן שלי שסבל מעצירות קשה והמלצת על נורמלקס, והכן נורמלקס באמת עזר, אבל הבעיה שכאשר האינו מפסיקים אם נורמלקס אחרי מספר שבועות שוב היה מפתח עצירות וכנראה בגלל שהיה אוכל מזון חדש. , רק רציתי לציין שכחודש אני נותנת אומגה 3 של אלספה פוקוס, נוזלי, לבן שלי ומותר לתת אותו מגיל שנה וזה גורם ליציאות רכות ואני בטוחה שזה בגלל זה, אז לתשומת ליבך

תודה על המידע.בהצלחה! אם יורדים במינון הנורמלקס ועצירות חוזרת סימן שהתחלתם לרדת במינון מוקדם מדי, ועדיין לא התגבר על ההרגל להתאפק.להמשיך נורמלקס ללא שינוי וללא חשש עוד 2-3 חודשים לפני ניסיון גמילה נוסף.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער