עצירות בן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

29/02/2012 | 15:08 | מאת: נירה כהן

שלום דוקטור, בני מאז הכניסה לגן בתחילת שנה סובל מעצירות. בנסיון האחרון להפסיק טיפול לאחר 4 חודשים הוא פיתח עצירות קשה ואין אני מוצאת את המינון שיביא ליציאות עליתי עד ל 12 גרם בבוקר ו12- גרם בערב ואין שיפור מה אני עושה? האם אין הדבר מעיד שתכשיר הנורמלקס כן גורם להתמכרות? בעבר הספיקו לנו 4 גרם ביומיים בנורמלקס יש חומר כימי למרות שאומרים שאינו נספג יש בי פחד לתת אותו ואני איני רגועה מהעניין- זה הדבר שגורם לי לנסות להפסיק טיפול כל הזמן- ברור לי שטעיתי! יש לנו תור בעוד חודשיים לגסטרו מה כדאי לעשות עד אז? אשמח לתגובתך נירה

נורמלקס לא גורם להתמכרות.בחומר הכימי לא נספג והוא נמצא בשימוש מאד נרחב הרבה שנים בארצות הברית ובאירופה. איך את נותנת את הנורמלקס? בכמה שתיה את ממיסה 12 גרם?כמה זמן מקבל מינון זה? מה מישקל הילד?

01/03/2012 | 06:15 | מאת: נירה כהן

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער