בריחת צואה אצל ילד בן 10

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

27/02/2012 | 21:02 | מאת: ליזה

שלום בני בן ה10סבל תקופה ארוכה מעצירות לאחר כמה שנים זה עבר לשלשולים מלכלכי מכנסיים וכרגע יש לו בריחת צואה כמה פעמים ביום שהוא אפילו לא מרגיש שבורח לו ,זה נמשך כשנה וחצי רופא ילדים טוען שזה מצב נפשי ויעבור לבד אבל אנחנו מיואשים כבר אני לא יודעת למי לפנות לעזרה ,לפרוקטולוג?מה לעשות?אנחנו גרים באזור חיפה אני אשמח לעצה, תודה

אני ממליצה שתבואי אלי עם בנך למרפאת גסטרו ילדים בבית חולים וולפסון לשיחה ובדיקה והמלצות לטיפול .טלפון לקביעת תור 035028838.יש רכבת עד בית החולים.

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער