עצירות תינוקת בת חודשיים

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

26/06/2010 | 23:13 | מאת: ל

ביתי בת חודשיים וחצי סובלת מעצירות שהחלה בגיל שבועיים (בהתחלה האוכל היה משולב סימילאק אדוונס והנקה ובנוסף קיבלתי ברזל פרוגרדומט 325 מ"ג פעמיים ביום)כיום מקבלת 5 ארוחות סימילאק אדוונס 120 מ"ל ותה שומר פעמיים ביום. היציאות לא סדירות כל 3-4 ימים, צואה קשה ולאחריה צואה רכה. האם להחליף את הפורמולה? האם להוסיף תוסף? חשוב לציין כי אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס וכי ביתי עברה בדיקת סקר לכך ותוצאותיה היו תקינות. האם יש צורך בבדיקה נוספת לתפקודי בלוטת התריס של ביתי?

תנסי להחליף מזון למטרנה EXTRA CARE למשך שבועיים יכול להיות שיצאות ישתפרו בשל תוסף של סיבים שיש במטרנה זו.אשמח לשמוע אם יש שיפור ביציאות

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער